top of page

Ficacci Olijven

Op een half uurtje rijden van Rome, in het hart van gastronomisch Italië, ligt het vredige dorpje Castel Madama. De familie Ficacci droogt en rijpt er olijven van een uitzonderlijk pure authentieke kwaliteit volgens de eeuwenoude locale tradities en technieken, reeds drie generaties lang. Deze traditie, jarenlange ervaring en know how worden gekoppeld aan ultra moderne productietechnieken.

 

Het DNA, de bedrijfs- en productfilosofie van Ficacci komt volledig overeen met de onze. De voor de hand liggende reden waarom we samen een exclusief partnership zijn aangegaan: om u te laten genieten van het beste wat je met olijven kan brengen!

Zwarte Itrana Olijven
meer info
Oven gedroogde zwarte olijven
meer info
Groene zoete olijven uit Sicilië
meer info
Groene olijf Cerignola
meer info
Bella Italia Mix
meer info
Leccino Olijven ontpit
meer info
Gele lupine bonen
meer info
​

Ficacci Bonen

Lupinebonen smaken licht notig en minder melig dan andere bonen. De smaak komt in de buurt van kikkererwten en tuinbonen. De beet is stevig. Met wat zout en kruiden (bijvoorbeeld cayennepeper en peterselie) kan de gekookte lupineboon goed als snack gegeten worden. Italianen serveren dit standaard bij een Italiaans aperitief. 

 

​

Herkenbaar in de winkel!

Apero

Kant en klaar om als aperitief geserveerd te worden

Maaltijdcomponent

Onderdeel van salades, belegde broodjes, pizza, pastasauzen, ...

bottom of page