top of page

About Thyme

Delisol 

 

 

De tijd vliegt; het is ondertussen ruim twintig jaar geleden dat Delisol met haar eerste culinaire creatie, de halfgedroogde tomaten Sud’n’Sol, haar intrede deed in het gastronomische landschap.

 

Sindsdien brachten we een waaier aan uitzonderlijke groentenvariëteiten op de markt.

 

De belofte die we al deze jaren aanbrachten – het blijven betoveren met kwalitatieve en authentieke slow food creaties – wensen we in de toekomst nog sterker dan voorheen uit te bouwen.

 

Een eerste stap komt er door het introduceren van een gloednieuwe huisstijl. Niet enkel verrassend, maar vooral fris met een vleugje nostalgie.

 

Het concept bouwen we uit aan de hand van sfeervol geschilderd aardewerk, waar de motieven verwijzen naar de origine van het product. We gaan terug naar de roots van onze creaties.
Dit doen we door voor elke productsoort een eigen bordje te creëren.
Het geheel vormt een uitnodigende collectie.
Zo voeren we jullie over verschillende smaakinvloeden heen, van mediterraans tot midden-oosters.

 

Hierbij brengen we Delisol als merk prominent naar voor, zonder de link met het verleden te doorbreken.

De verpakkingsvorm, recepturen en de unieke kwaliteit van onze producten blijft ongewijzigd.

Delisol gegrilde champignon

- Since 1997 -

Delisol Groenten Tartaar

Een tweede, zoniet nog uitdagendere stap, is het introduceren van nieuwe slow food recepten.

We nemen julllie mee op culinaire ontdekkingstocht door nieuwe smaak creaties aan te brengen. We focussen hierbij op 3 toepassingsgebieden: apero, culinaire smaakmakers en maaltijdcomponenten.

 

Gezien de brede toepassingsmogelijkheden en de diversiteit binnen ons gamma, wensen we de mogelijkheden op productvlak diepgaander toe te lichten. Dit doen we door het toekennen van drie icoontjes, die de verschillende bereidings- en consumptiemogelijkheden toelichten.

Op die manier blijft Delisol steeds speuren naar voedingstrends, blijven we verrassen met nieuwe culinaire creaties, en bieden we tevens een dynamisch gamma aan met seizoensproducten.

Filosofie

1

2

Kwaliteit begint bij de basis

Alles begint bij de selectie van onze producten. Door op het juiste moment en op de juiste plaats te oogsten starten we met grondstoffen boordevol smaak en natuurlijke vitamines. We laten zo min mogelijk tijd tussen het oogsten en het verwerken van de groentes, zo blijven de vitamines maximaal behouden en behouden ze hun optimale structuur.

 

We telen bovendien onze tomaten in het mediterrane zuiden. Daar behouden ze doorheen alle seizoenen hun volle smaak. We streven ernaar om altijd pure producten op uw bord te krijgen - lekker gerijpt onder de mediterrane zon.

Culinair Vakmanschap, innovatieve technieken

3

Zoals onze slogan het betaamt – Delisol, authentic slow food – is de factor tijd cruciaal in onze processen. We gebruiken dan ook traditionele methodes in combinatie met de laatste rooster- en droog technieken. Zo grillen we onze groenten smaakvol en worden de halfgedroogde groenten op lage temperaturen gegaard. Het droogproces wordt hierbij op geen enkele manier geforceerd. Op die manier halen we het beste uit onze groenten en fruit naar boven. Na het drogen worden de producten gemarineerd in een authentieke marinade met kruiden en koolzaadolie.

De producten kunnen zo bereid worden volgens de slow food principes: zonder additieven of bewaarmiddelen. Puur natuur. 

Tijd om te genieten

Onze groenten-en fruitcreaties, tapenades, groenten tartaars, olijven en vele andere heerlijke slow food creaties steken boordevol smaak en zijn makkelijk te verwerken in tal van gerechten. Onze producten zijn puur en natuurlijk, en nodigen uit tot het creëren van gezonde gerechten.

 

Een gezonde levensstijl begint bij het kiezen van de juiste producten. Maak tijd voor jezelf en begin met genieten!

bottom of page