Blue taco “Huevos Rancheros”

Ontbijt zoals in Mexico en zorg dat je pittig start aan de dag!



Ingrediënten 3-4 pers


8x Blue corn tortilla’s (small)

500g SNS Chili sin carne

250g SNS gemarineerde tomaatjes

2 rijpe avocado’s

8 eieren

40ml plantaardige bakolie

400g Zwarte bonen blik

200g Refried beans puree ”La Costeña”

200g Tomatade “Douce” SNS

Afwerking:

2 Limoenen

Mexican Tajin Clasico seasoning

Korianderblaadjes


Bereiding:

1. De blauwe mais tortilla’s kort grillen


2. De refried beans puree mengen met de zachte tomatade.


3. De zwarte bonen afgieten en kort opwarmen in een pannetje of microgolf.


4. De Chili sin carne opwarmen in een casserole op een zacht vuur, houd warm.


5. De eieren bakken in een tefalpan met een scheutje olie (spiegeleieren)


6. Plooi de tortilla’s met de refried bean - Tomatade puree, vul met zwarte boontjes & plakjes verse avocado


7. Dresseer daarop de spiegeleitjes en de chili sin carne


8. Werk het bord af met gemarineerde tomaatjes, korianderblaadjes, Mexicaanse tajin spices en een partje limoen.





0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven