top of page

De filosofie van de Sud'n'Sol pioniers

Kwaliteit begint bij de basis

Alles begint bij de selectie van onze producten. Door op het juiste moment en op de juiste plaats te oogsten starten we met grondstoffen boordevol smaak en natuurlijke vitamines. We laten zo min mogelijk tijd tussen het oogsten en het verwerken van de groentes, zo blijven de vitamines maximaal behouden en behouden ze hun optimale structuur.

We telen onze tomaten in het mediterrane zuiden, de bakermat van de smaak. Daar behouden ze doorheen alle seizoenen hun volle smaak. We streven ernaar om altijd pure producten op uw bord te krijgen - lekker gerijpt onder de mediterrane zon.


Culinair Vakmanschap, innovatieve technieken.

Zoals onze slogan het betaamt – Sud'n'Sol, authentic slow food – is de factor tijd cruciaal in onze processen. We gebruiken dan ook traditionele methodes in combinatie met de laatste rooster- en droog technieken. Zo grillen we onze groenten smaakvol en worden de halfgedroogde groenten op lage temperaturen gegaard. Het droogproces wordt hierbij op geen enkele manier geforceerd. Op die manier halen we het beste uit onze groenten en fruit naar boven. Na het drogen worden de producten gemarineerd in een authentieke marinade met kruiden en koolzaadolie. De producten kunnen zo bereid worden volgens de slow food principes:

zonder additieven of bewaarmiddelen. Puur natuur.Tijd om te genieten.

Onze groenten-en fruitcreaties, tapenades, groenten tartaars, pesto's en vele andere heerlijke authentic food creaties steken boordevol smaak en zijn makkelijk te verwerken in tal van gerechten. Onze producten zijn puur en natuurlijk, en nodigen uit tot het creëren van gezonde gerechten. Een gezonde levensstijl begint bij het kiezen van de juiste producten. Maak tijd voor jezelf en begin met genieten!0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page