top of page

Een unieke “savoir-faire”

De pioniers van de halfgedroogde groenten hanteren een unieke knowhow waar reeds 25 jaar niet van wordt afgeweken.




Het succes van Sud'n'Sol is gebaseerd op een geraffineerde knowhow en een credo waarvan het zijn stokpaardje heeft gemaakt: door met verse producten te werken, traag te drogen behalen we de smaak, textuur en kleuren van de originele producten het best. Na ontvangst worden de groenten gesorteerd, gewassen en gesneden. Dan begint de essentiële fase van hun transformatie, waarbij het grootste deel van het water wordt verwijderd om de aroma's te concentreren en de smaken te versterken. Ze worden gedroogd of geroosterd, een oefening die bemoeilijkt wordt door de variabiliteit van de producten volgens de seizoenen. Deze stap vereist veel expertise in het bewaken van processen en het afstemmen van specifieke machines, waarvan Sud'n'Sol als enige het geheim kent. Dan komt de toevoeging van zelfgemaakte kruidenmengelingen volgens de authentiek recepten. De passie tot perfectie leidt het bedrijf op een permanente zoektocht naar kennis van groenten, die samen met knowhow het veld van mogelijkheden tot in het oneindige opent.


Zo bieden wij een gevarieerd assortiment aan van gemarineerde tomaten en groenten, bruschetta’s en salsa’s, Tapenades en pesto’s en dit allemaal op basis van onder de mediterrane zon gerijpte groentjes. Plantbased ten top!

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page