top of page

Passie voor groenten

Groenten passen perfect in een hedendaags eetpatroon: plantbased, gezond, afwisselend.Gevarieerde voeding is essentieel voor onze gezondheid. Groenten zijn daar een belangrijk onderdeel in. Ze bevatten weinig calorieën, veel vezels en ze zorgen voor uw dagelijkse inname van vitamines en mineralen.


Daarnaast is Plantbased voeding een duidelijke trend in ons voedingspatroon. We zoeken met zijn allen evenwicht in ecologische voedafdruk, gezonde voeding, dierenwelzijn, … groentjes zijn hier niet te missen! Sud’n’Sol speelt hier van zelfsprekend smakelijk op in met een rijk aanbod van zo’n twintig variëteiten.


Bovenal moet het lekker zijn; kwaliteit begint bij de basis. Dit is onze passie.

Alles begint bij de basis de selectie van onze producten. Door op het juiste moment en op de juiste plaats te oogsten starten we met grondstoffen boordevol smaak en natuurlijke vitamines.

Stroomopwaarts werkt een team samen met zaadbedrijven aan de selectie van rassen om de producten te selecteren die het beste de kwaliteiten bieden die in het eindproduct worden gezocht.

Tegelijkertijd startte het een langetermijnaanpak met onze boeren om hen volledig inzicht te geven in onze kwaliteitseisen, volumes en prijzen. Dit partnerschap vereist dat ze specificaties respecteren over de kwaliteitsbenadering, de vermindering of uitsluiting van het gebruik van chemicaliën en een hoog niveau van ethiek in de arbeidsomstandigheden van hun werknemers. Gedeelde passie en loyaliteit om te rijmen met succes.

0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page