top of page

Passie voor tomaten: een zomer groente ten top!

Vers verwerkt vanuit de serre zonder additieven of bewaarmiddelen. Ze zijn allergenenvrij en 100% vegan!


Halfgedroogde gemarineerde tomaatjes: De Sud’n’Sol tomaatklassieker. Niet weg te denken van de apéritief tafel, in een slaatje op een belegd broodje. De verse tomaten worden na versnijden en kruiden op milde temperatuur gedroogd gedurende 10 uren. Zo creëren we een unieke vruchtstructuur en een heerlijke geconcentreerde smaak van tomaat in balans met kruiden die in het vruchtvlees getrokken zijn.


Halfgedroogde gemarineerde kerstomaatjes: Deze variant blijft toenemen in populariteit door haar typische smaak en een waaier en toepassingsmogelijkheden. De kerstomaat is iets zoeter dan de klassieke tomaat. We hebben twee varianten op olie en 100% zonder extra olie.


Bruschetta van halfgedroogde ge


marineerde tomaatjes: Pure halfgedroogde tomatenstukjes met fijne kruiding. Een echte smaakbom. Perfect op de Croustini van Pur Pain als klein hapje.


Tomatade: De alom geprezen halfgedroogde gemarineerde tomaatjes van Sud’n’SOL vormen het hoofdingrediënt van deze tapenade. De tomaatjes worden geconcasseerd, gepureerd en vervolgens subtiel geparfumeerd met een verse kruidenmengeling. Vervaardigd zonder toevoegingen waardoor ze puur natuurlijk blijven.  • SNS-0669 Halfgedroogde tomaten gemarineerd 1kg

  • SNS-0687 Halfgedroogde kerstomaten gemarineerd 1kg

  • SNS-0685 Bruschetta van halfgedroogde gemarineerde tomaten 1kg

  • SNS-0670 Halfgedroogde tomaten gemarineerd 400g

  • SNS-0682 Gemarineerde halfgedroogde kerstomaten 100%

  • SNS-0653 Tomatade
0 opmerkingen
bottom of page