top of page

Sud'n'Sol en de obsessie voor kwaliteit!

Alleen een onberispelijke kwaliteit maakt het mogelijk om het leiderschap te behouden.


"Van veld tot vork", is passie en nauwkeurigheid vereist in de hele productieketen. Deze betrokkenheid is des te belangrijker als je ervoor kiest om met veel zorg geteelde verse producten te werken.
Onze mens gedreven organisatie zorgt ervoor dat alle medewerkers sterk betrokken en gemobiliseerd kunnen worden om dagelijks te zorgen voor producten die voldoen aan de hoogste kwalitatieve en de strengste wettelijke eisen. Een doelstelling waarbij teams worden opgeleid in productkennis ( vers en afgewerkt product ), productieprocessen, hygiëne en voedselveiligheid. Dankzij een strikt controleplan en sensorische analyses, uitgevoerd door interne hoog gekwalificeerde mensen, geaccrediteerde externe laboratoria, tillen we onze producten consequent naar het hoogste niveau.

Onze productievestigingen in Agen en Marokko zijn dan ook IFS High Level en BRC Grade AA gecertificeerd. Onze eigen R&D afdeling is elke dag opzoek om nieuwe creaties te ontwikkelen of om onze huidige producten nog beter te maken in smaak en/of houdbaarheid. Hierbij worden zij ook geïnspireerd door kenniscentra en externe topchefs.


Het aanbieden van conforme producten is goed. De meest natuurlijke, gezondste en beste op de markt is nog beter. Dit is de betekenis van onze kwalitatieve en “Clean Label”-aanpak. Wij stellen elke dag opnieuw alles in het werk om topproducten op de markt te brengen zonder toevoegingen of conserveermiddelen.

0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page