top of page

Terug naar de roots. Fine mediterrenean food for fine people met Sud’n’Sol brand.

Het Sud’n’Sol Logo en de labels werden volledig herwerkt waardoor de premium en artisanale kwaliteit van de producten nog meer naar voor komt. Wij wensen onze passie voor groenten met u te delen en uw groentenspecialist te zijn.Geniet van de pure authentieke smaak van de Sud’n’Sol groenten en tomatenspecialiteiten, bereid in Zuid-Frankrijk bij de bron van de verse mediterrane groenten Wist je dat onze Sud'nSol producten 100% plantbased, vegan zijn en zonder additieven of bewaarmiddelen gemaakt worden. Dus natuurlijke en pure smaken! Enkel Pesto’s bevatten kaas of parmezaan.


De S&S-pareltjes zijn inzetbaar als apero, culinaire smaakmaker en maaltijdcomponent. Tevens zijn ze kant en klaar ( kosten besparend ), zorgen ze voor gebruiksgemak, en heb je geen verlies aan grondstof.

De smaakvolle marinades zijn bruikbaar in andere bereidingen. Grenzeloze culinaire creativiteit met Sud’n’Sol


Onze producten zijn ingedeeld in 4 hoofdgroepen: gemarineerde tomaten en groenten, salsa’s en bruschetta’s, pesto’s en sauzen, spreads en hummus

Bent u nieuwsgierig om het volledig assortiment te leren kennen? Neem een kijkje op de overzichtpagina met alle producten.


0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page