Veggie spicy dumplings, courgetti giallo & pesto

Vervang uw spaghetti door gele courgetti draadjes en maak alles lekker veggie!



Ingrediënten 3-4 pers


200g Gegrilde artisjok partjes SNS

200g ½ kerstomaatjes SNS 400g Premium groene pesto SNS

4 x Gele courgettes

2x 210g Spicy dumplings “Davai”

Zout & zwarte peper

Olijfolie



Afwerking:

Paarseviooltjes (eetbaar)



Bereiding:

  1. De gele courgettes spoelen en snijden met een groenten spiraal snijder, kort stomen met wat olijfolie. Afkruiden met zout en peper.

  2. De spicy dumplings ontdooien in kokend gezouten water en laat 1 à 2 minuten opwarmen, afgieten en aanbakken in een tefalpan met olijfolie tot er een krokant korstje ontstaat aan beide kanten, warm houden.

  3. Dresseer de gestoomde courgetti giallo onderaan een pastabord, nappeer rijkelijk met groene pesto.

  4. Werk het bord af met gegrilde artisjokpartjes & gemarineerde kerstomaatjes.

  5. Finishing touch met een paars eetbaar viooltje







0 opmerkingen