top of page

Potato Potatoe, Tomato Tomatoe?

Delisol Tomaten

Tomato Tomatoe? Wij denken van niet!

Tomaten zijn vandaag de dag niet meer weg te denken uit de keuken. Afkomstig uit Meso-Amerika bij de Inca's, naar Europa gebracht door de Spanjaarden tot op heden wereldwijd verspreid: de mogelijkheden en verschillende soorten zijn dan ook eindeloos.

Maar neen, het is niet om eender welke variant je op je bord werpt.

Delisol ziet het daarom ook als zijn plicht om een kwalitatief onderscheidend product op de markt te plaatsen.

Kwaliteit begint bij de basis

Alles begint bij de selectie van onze producten. Door op het juiste moment en op de juiste plaats te oogsten starten we met grondstoffen boordevol smaak en natuurlijke vitamines. We laten zo min mogelijk tijd tussen het oogsten en het verwerken van de groentes, zo blijven de vitamines maximaal behouden en behouden ze hun optimale structuur.

We telen bovendien onze tomaten in het mediterrane zuiden. Daar behouden ze doorheen alle seizoenen hun volle smaak. We streven ernaar om altijd pure producten op uw bord te krijgen - lekker gerijpt onder de mediterrane zon.

Culinair Vakmanschap, innovatieve technieken

Zoals onze slogan het betaamt – Delisol, authentic slow food – is de factor tijd cruciaal in onze processen. We gebruiken dan ook traditionele methodes in combinatie met de laatste rooster- en droog technieken. De groenten worden op lage temperaturen gegaard en het droogproces wordt op geen enkele manier geforceerd. Op die manier halen we het beste uit onze groenten en fruit naar boven. Na het drogen worden de producten gemarineerd in een authentieke marinade met kruiden en koolzaadolie.

De producten kunnen zo bereid worden volgens de slow food principes: zonder additieven of bewaarmiddelen.

Onze tomaten:

Delisol Sud'n'Sol Tomaat

Delisol Sud'n'Sol Kerstomaat

Delisol Sud'n'Sol Tomatenschijfjes met basilicum

Bereidingen met tomaten:

Delisol Tapenade halfgedroogde tomaat Sud'n'Sol

Delisol Tapenade tomaat câprolive Sud'n'Sol

Delisol Pesto tomaat Sud’n’Sol

Tartaar van Sud'n'Sol Tomaat

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page