top of page

Meet us @ Veggieworld!


De internationale vegan beurs VeggieWorld zakt voor de tweede keer af naar Brussel! In het weekend van 17 en 18 november 2018 kan je twee dagen lang terecht bij Tour & Taxis voor inspirerende lezingen, kookdemo's van bekende chefs en je kunt natuurlijk ook heerlijk vegan eten bij allerlei internationale standhouders.

Delisol zal daar 1 van zijn & this is why:

Veganisten maken een bewuste keuze voor het welzijn van mens, dier en planeet. Ze zien dan ook geheel af van het gebruik van dieren en producten van dierlijke herkomst, streven ernaar het dierenleed te verminderen, de ecologische voetprint te verkleinen en evenwichtiger te eten.

Delisol tilt sinds 1989 groenten naar een volgend niveau. Ons verhaal startte met de allereerste half-gedroogde tomaat en vervolgens verfijnden we ons gamma in sneltempo met een fijne resem koelverse groentebereidingen: tapenades, gegrilde groenten, pesto’s,…. We werken altijd op basis van de meest smaakvolle groenten en enkel met natuurlijke ingrediënten. Vanuit die filosofie vervoegt nu ook een nieuw gamma heerlijk smakende vegan bereidingen onze rangen, bereid met onze signature groenten. 100% plantaardig, 100% natuurlijk, 100% smaak.

De producten van Delisol zijn vrij van gluten, soja, toevoegingen en bewaarmiddelen, Delisol verduidelijkt waarom wij kiezen voor producten met deze eigenschappen en waarom deze een essentiële bijdrage kunnen bieden aan uw voedingspatroon. De producten van Delisol zijn allen vervaardigd op basis van gemarineerde en geroosterde groenten, wat voor een intens Mediterrane smaakbeleving zorgt. Dit laten we u graag zelf ontdekken tijdens veggeiworld. We laten een gevarieerd gamma aan sauzen, burgers, balletjes en gevulde groenten ontdekken, en inspireren met enkele frisse zuiderse recepten.

Beperkt aantal gratis tickets beschikbaar via anna@foodassociates.be

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page