top of page

Product in de kijker: Delisol Sud’n’Sol Tomaat 1kg


Product in de kijker: Delisol Sud’n’Sol Tomaat 1kg

De allereerste half-gedroogde tomaat van het foodservice landschap. Een authentiek recept dat al 21 jaar geleden werd gecreëerd door Sud ‘n’ Sol & Delisol speciaal voor de professionele chef. Met zijn bom aan smaak, helrode kleur en unieke textuur brengen onze tomaatjes uw gerechten, amuses en aperitieven extra tot leven.

Tomaat 1kg

D0110

4 per colli

Met zorg geteeld onder de Mediterrane zon en na de oogst onmiddellijk verwerkt. De verse tomaten worden op hele lage temperaturen gedroogd gedurende soms wel 10u. Creëert zo een heerlijke geconcentreerde smaak met unieke textuur zonder de positieve eigenschappen te verstoren. Smaakvol gemarineerd met een mix van verse mediterrane kruiden en koolzaadolie. Zoals het plantaardige voeding betaamt, zonder gebruik te maken van additieven, bewaarmiddelen en thermische behandeling, waardoor ze verrassen met een natuurlijke en pure smaak!​

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page