top of page

De droogtechniek van de Delisol Sud'n'Sol-tomaatjes in de kijker


Breng de zomer op je bord met Delisol tomaten

en profiteer van de promoweken!

Chefs gaan weer volop aan de slag met “vergeten keukentechnieken” zoals fermenteren en roken, en ook drogen en konfijten worden terug hip. Vroeger werden die technieken ingezet om producten te bewaren, vandaag gaat het vooral om “smaak maken”.

Om onze gemarineerde tomaten te bereiden, drogen we ze in de oven op lage temperatuur gedurende wel 10 uur. Door het trage drogen verliezen ze wat van hun vocht maar behouden ze hun mooie rode kleur en positieve eigenschappen. Hun zoetheid en umami komen nu volop naar boven. Die smaken worden nog intenser gemaakt doordat we ze na het drogen onder dompelen in een marinade van koolzaadolie, look en oregano.

Door groenten te drogen en konfijten, kunnen ze langer bewaard worden op natuurlijke wijzen en worden ze getransformeerd in juweeltjes die smelten in je mond. Gebruik ze in pasta’s, risotto, op bruschetta’s, of op toasts.

Onze Delisol Chef “The Original” producten zijn steeds zonder bewaarmiddelen, zonder additieven en 100% puur. Originele recepten sinds 1998.

 

Delisol Sud'n'Sol Tomaat 1 kg

Art. nr. D0110

Gewicht 1kg

Promoweken van 3/06 t.e.m. 16/06

Vraag ernaar bij uw leverancier

 
 

Onze Delisol Chef “The Original” producten zijn steeds zonder bewaarmiddelen, zonder additieven en 100% puur. Originele recepten sinds 1998.

Featured Posts
Check back soon
Once posts are published, you’ll see them here.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page