Sud'n'Sol-Halfgedroogde-tomaten-gemarine
Sud'n'Sol-gemarineerde-tomaten-1kilo.png

gemarineerde tomaten

Sud'n'Sol-logo.png
 

SLOW FOOD,  MEDITERRANEAN STYLE

In de landen rond de Middellandse Zee is men gepassioneerd door koken. Eetmomenten zijn er het belangrijkste onderdeel van de dag. De mediterrane keuken kent een grote verschei-denheid en is één van de lekkerste en gezondste ter wereld, niet in het minst door haar rijkdom aan pure, zonovergoten groentecreaties. 

Het is ondertussen ruim twintig jaar geleden dat Sud’n’Sol met haar eerste mediterrane groente- creatie, de halfgedroogde tomaten, haar reis startte in de inspirerende en wondere wereld van de mediterrane groentekeuken.

Sud’n’Sol creaties worden bereid met uitsluitend verse premium groenten. Ze worden zorgvuldig gesneden, gekonfijt of gegrild (of een combinatie van beide technieken) en vervolgens gemengd met verfijnde plantaardige oliën en verse aromatische kruiden met mediterrane smaken.

Doordat Sud’n’Sol expert is in het behoud en versterken van aroma’s bij de verwerking van groenten, is ze de ideale partner om natuurlijke, smaakvolle mediterrane groentecreaties te ontwikkelen die beantwoorden aan de huidige tendensen inzake pure, gezonde en plant-based voeding. 

93251c3848642a16fdd260a675e28620.jpg
IMG_6072.jpg
Tomaat39.jpg
IMG_6104.jpg
Sud'n'sol19.jpg
IMG_6059kopie.jpg
Sud'n'Sol17.jpg
Sud'n'Sol06.jpg
9d49e138d9a09de6207bb589a6b1baa5.jpg
IMG_6207.jpg
 
SNS-BACKGROUND-WEB-PAGE.jpg

PREMIUM SERVICES

premium_edited.png

PREMIUM PRODUCTEN

De passie voor tomaten en groenten, voor verfijnde natuurlijke smaken, authentieke mideterrane producten, drijft Delisol er toe uitsluitend te kiezen voor premium. Authentieke producten die de smaakbewuste consument bekoren en de gedreven creatieve professional het werk faciliteren.

authentic_edited.png

AUTHENTIEKE MERKEN

De keuze voor een product is onmiskenbaar verbonden met de authenticiteit van het merk. Klanten kiezen sneller voor degelijkheid, herkenbaarheid, voor geloofwaardige producten met een verhaal. Daarom selecteert en verdeelt Delisol alleen premium producten waarvan ze 100% de smaak, de oorspong en de identiteit kan garanderen.

dedicated%20logistics_edited.png

LOGISTIC FULL SERCIVE

customized_edited.png

OPLOSSINGEN OP MAAT

 

Delisol maakt deel uit van de Food Associates Group met haar eigen toegewijde food logistic afdeling Fresh Flow. Zo garanderen we een exclusieve service bij gekoelde warehousing, value added services, orderpicking en levering van afgewerkte en halffabrikaten. Onze logistieke processen zijn gecertificeerd in overeenstemming met de internationale voedingsnormen.

Meer als 20 jaar ervaring in de ontwikkeling en verdeling van mediterrane groenten producten maakt Delisol de uitgelezen strategische partner voor zowel producent als klant. Oplossingsgericht denken en ageren staan steeds centraal. Dankzij haar “customised services” is Delisol de lijm tussen de verschillende actoren: leverancier, klant en consument.

 

CREATING SOLUTIONS TOGETHER

Delisol faciliteert voor haar klanten en leveranciers de ontwikkeling en het in de markt zetten van bestaande en nieuwe zuiderse groentespecialiteiten. Als “dedicated partner” gaan we op zoek naar oplossingen. De voedingexperts bij Delisol volgen de voedingtendenzen en technische ontwikkelingen op de voet. 

Kwaliteit, authenticiteit, duurzaamheid, gezondheid en passie voor smaak zitten in ons DNA. Hier gaan wij voor, elke dag! Samen met producent en klant.

Delisol-tomatoes-solutions-LR.jpg

TOP SHELF PRODUCTS

SNS 0669 - packshot -  ETK.png

HALFGEDROOGDE TOMATEN GEMARINEERD

De gemarineerde tomaten van
Sud 'n' Sol zijn onevenaarbaar. De verse tomaten worden gesneden, op lage temperaturen gedroogd en vervolgens smaakvol gemarineerd met oregano, een beetje look en koolzaadolie. Voor deze bereiding worden deze tomaatjes uitgelekt van olie. Geen geknoei en 100% pure gemarineerde tomaatjes.

SNS-0669

1 KG

SNS 0672 - packshot - ETK.png

GEGRILDE GROENTENMIX
GEMARINEERD

De groentemix Sud'n'Sol bestaat uit heerlijke kwartjes halfgedroogde of gegrilde groenten met mediterrane smaken. Bereid uit verse tomaten, courgettes, paprika's en aubergines, in vieren of reepjes gesneden, gegrild of halfgedroogd en vervolgens gemengd met oliën en aromatische kruiden.

SNS-0672

1 KG

SNS 0685 - packshot ETK.png

BRUSCHETTA VAN HALFGEDROOGDE GEMARINEERDE TOMATEN

De Bruschetta is een heerlijke concassé van halfgedroogde tomaten met een basilicumgeur en mediterrane smaken.

Bereid van verse, halfgedroogde tomaten, geplet en vervolgens gemengd met olie en basilicum doordrenkt met zuiderse smaken.

SNS-0685

1 KG

Poivrons.png

TAPENADE VAN HALFGEDROOGDE PAPRIKA

Een smaakvolle bereiding op basis van gekonfijte rode pepers met mediterrane smaken.

Bereid van verse pepers, gekonfijt, daarna gemengd met oliën en aromatische kruidenSNS-0658
500 G
 
 

INSPIRING RECIPES BY SUD'n'SOL

SNS-BACKGROUND-WEB-PAGE.jpg

NEWS

 
 
beton

CONTACT

Delisol BV
Rozendaalstraat 65
8900 Ieper, Belgium

BTW 0032 57 229 902

0032 57 22 99 02

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram

Bedankt voor de inzending!