Waterkers Soep met Champignon TapenadeKastanjechampignons op de plancha gevuld met tapenade, groen soepje van waterkers en hazelnoot.
Venkel Carpaccio met Paprika Tapenade & AnanasVenkelcarpaccio, limoen, stukjes gegrilde ananas, puntjes paprika tapenade, cashewnoot, olijfolie, zeezout & dille.
Tong met TomatadeTomatade op gestoomde tongfilet met grijze garnalen, kleine croutons, tuinkers, olijfolie, zwarte peper en bloemetjes.
Pladijs met TomatenschijfjesGraanmosterd & Tomaatschijfjes op pladijsfilet in de oven op kort gestoofde jonge spinazie, olijfolie en verse basilicum.
Gevulde Kip met Artisjok TapenadeMet artisjok tapenade gevulde kipfilet, chermoula, venkelzaadjes, citroentijm en gebakken aardpeerblokjes met gegrilde artisjok.
Veggie spicy dumplings, courgetti giallo & pestoVervang uw spaghetti door gele courgetti draadjes en maak alles lekker veggie!
Cheezy vegan dumplings, courgetti gaillo & veggie BologneseVervang uw spaghetti door gele courgetti draadjes en maak alles lekker veggie!
Pan con tomate³ / Secreto 65°C / Pimientos de padronSpanje op een bord, klassiek gerecht pan con tomate upgraded
Pitten & Zaden Brood met Roerei, Lentespread, Asperges en Streaky BaconPerfect als ontbijt. Dit broodje maak je ook vegetarisch zonder spek, vervang de streak bacon door zongedroogde tomaatjes van Sud'n'Sol.
Sud'n'Sol tabouleh / grilled veggies / saffron / lemon dressingTabouleh, Royaal eten uit het midden oosten voor echte Prinsen een bereiding uit de duizend en één nachten…
Steak tartare / Rainbow fries / Salad grilled veg / Madras mayoKlassiek Belgisch in tricolore, maar toch anders… Food voor een avondje EK voetbal!
Croustini Quattro StagioniEen Crousitini "to share" gerechtje geinspireerd op de beroemde “4 seizoenen” Pizza.