Breng de herfst op je bord met deze hartverwarmende recepten
Zoals beloofd serveren we jullie doorheen deze herfst enkele gerechten die warmte en gezelligheid op je bord brengen. We blijven trouw aan het seizoen door te werken met ingrediënten eigen aan deze tijd van het jaar.
Bon appétit!
Delisol stelt voor:
Gegrilde zwaardvis met wortelpuree met karwij
zwaardvis
aardappelen
boter
citroen
kappertjes
bieslook
platte peterselie
olijfolie, peper en zout
Delisol worteltapenade met karwij
Schil en kook aardappelen en pureer ze met wat boter. Voeg daar kappertjes, worteltapenade en versneden bieslook aan toe en breng op smaak met peper en zout. Kruid de vis met peper, zout en smeer in met een beetje olijfolie. Leg de vis op de grill.
Serveer met de stoemp, besprenkel met wat olijfolie en citroensap. Versier met wat bieslook.
Taartje met bloedworst en tapenade van eekhoorntjesbrood.
bladerdeeg
Delisol champignontapenade
pijnboompitten
appel
bloedworst
bieslook
Besmeer stukjes gebakken bladerdeeg met de champignon tapenade. Beleg het taartje met gegrilde pijnboompitten, stukjes gebakken appel en gebakken stukjes bloedworst. Werk af met bieslook en breng op smaak met peper en zout!