top of page
d Dewulf

Recipe-Idea!

Breng de herfst op je bord met deze hartverwarmende recepten

Zoals beloofd serveren we jullie doorheen deze herfst enkele gerechten die warmte en gezelligheid op je bord brengen. We blijven trouw aan het seizoen door te werken met ingrediënten eigen aan deze tijd van het jaar.

Bon appétit!

Delisol stelt voor:

Gegrilde zwaardvis met wortelpuree met karwij

zwaardvis

aardappelen

boter

citroen

kappertjes

bieslook

platte peterselie

olijfolie, peper en zout

Delisol worteltapenade met karwij

Schil en kook aardappelen en pureer ze met wat boter. Voeg daar kappertjes, worteltapenade en versneden bieslook aan toe en breng op smaak met peper en zout. Kruid de vis met peper, zout en smeer in met een beetje olijfolie. Leg de vis op de grill.

Serveer met de stoemp, besprenkel met wat olijfolie en citroensap. Versier met wat bieslook.

 
Screen Shot 2017-10-18 at 12.28.20

Taartje met bloedworst en tapenade van eekhoorntjesbrood.

bladerdeeg

Delisol champignontapenade

pijnboompitten

appel

bloedworst

bieslook

Besmeer stukjes gebakken bladerdeeg met de champignon tapenade. Beleg het taartje met gegrilde pijnboompitten, stukjes gebakken appel en gebakken stukjes bloedworst. Werk af met bieslook en breng op smaak met peper en zout!

0 weergaven0 opmerkingen
bottom of page