top of page
Zoeken

Nieuw: tapenade gele paprika en kerstomaat

  • d Dewulf
  • 19 apr 2019
  • 1 minuten om te lezen

Tapenade gele paprika en gele kerstomaat

Het zomergevoel kriebelt vlotjes ons land binnen en dus is het tijd voor een nieuwe inspirerende Delisol Chef tapenade, deze keer met een originele, vrolijke kleur: een gele tapenade met gekonfijte gele paprika en gele kerstomaatjes.

Profiel:

•Intens, licht zoet, met aangename aciditeit

•Natuurlijke gele kleur

•Als dip, beleg, in sauzen, salades

•100% plantaardig

•Zonder additieven, natuurlijke ingrediënten

Als groentespecialist selecteren we de meest smaakvolle gele paprika’s en kerstomaatjes die we vervolgens traag en op lage temperatuur gaan roosteren tot wel 10 uur lang. Dit zet hun delicate, zoete smaak extra in de spotlights. Met de natuurlijke gele kleur, tover je een prachtig apero-bordje op tafel en til je jouw zomerse gerechten naar een origineel niveau. [endif]

Tip: meng de tapenade met roomkaas voor een heerlijke pastelkleurige lentedip! Laat je inspireren...

Bestel vanaf 29 april

Leverbaar vanaf 1 mei

 
 
 
bottom of page