Foodsharing is hot!
Foodsharing, u kent het intussen wel. Wat ooit begon als voorgerechten delen en discussies rond de eettafel over wie welk gerecht moest nemen - want ja... ieder wou van alles kunnen kunnen proeven - is ondertussen uitgedraaid op een echte hype.
Meer en meer foodsharing concepten schieten als paddestoelen uit de grond, en daar kan u alleen maar mee de vruchten van plukken.
Hoe doet u dit kwalitatief en snel?
Als traiteur, slager of delicatesse zaak kan u kant- en klare tapas borden aanbieden. In een mooie recycleerbare schaal? Afwerken met vers fruit en nootjes? Dat is voor elke klant met degustatieve vrijetijdsplannen te mooi om laten liggen.
Maar ook als restaurateur staat deze in een wip op de tafel, zonder veel mise en place of tijdrovende bereidingen. Gedaan met het bordje kaas en salami... Tijd om over te schakelen naar het tapasbord 2.0!
Met de producten van Delisol verheft u dit bordje naar een hoger niveau... We leggen je uit hoe...
In de kijker:
Aperitief Olijven
Tapenades
Delisol Groenten